-> Voorpagina
-> De villa
-> Wie zijn wij
-> De omgeving
-> Prijzen +
     beschikbaarheid
-> Activiteiten
-> Extra service
-> Linkpagina
-> Fotoboek
-> Zoover beoordelingen
-> Contact

Als extra kunnen wij voor u regelen : extra slaap plaats - kinderbedje - kinder stoel - baby sit/oppas - internet gebruik - boodschappen - restaurant reserveringen - taxi . . . . sommige van deze zaken wel tegen een kleine vergoeding , maar we maken het echt niet te gek !!

Als een huurauto al niet bij uw vlucht/boeking in zit, hebben wij goed kontakt met een plaatselijke autoverhuurder , waar u betrouwbaar , goedkoop en bovendien via ons in het Nederlands terecht kunt. Info en prijzen sturen wij u graag op.

Mocht Uw zonvakantie ook bedoeld zijn om in de toekomst een huis te kopen in Portugal,brengen we u graag in kontakt met goede, Nederlands sprekende adviseurs of makelaars met een groot huizen aanbod in de Algarve. Voor de juiste mensen , is Altamira nu ook te koop. ( 2019 bespreekbaar ) Leuk om te horen als u belangstelling heeft.Het zou zo leuk zijn als dit paradijsje met evenveel enthousiasme zou worden voort gezet. Ik trek de kar alleen en ga het wat moeilijker krijgen door mīn leeftijd en wil nog iets anders doen ...... .

http://www.algarve-real-estate.com/for-sale/lagos-villa-house/909.htm