-> Voorpagina
-> De villa
-> Wie zijn wij
-> De omgeving
-> Prijzen +
     beschikbaarheid
-> Activiteiten
-> Extra service
-> Linkpagina
-> Fotoboek
-> Zoover beoordelingen
-> Contact

In de buurt van villa Altamira kunt u terecht voor : wandeltochten - dolfijnen trips - sportvissen - zeiltochten en dolfijnen opsporen op een prachtige catamaran - paardrijden - jeep safari - surfen - golfen - para sailen - waterfietsen - sportvliegen / ultra light - duiken - mountain biken . . . . . . westernrijden in Portugal met Garano pony´s  en voor de ietsje minder sportief ingestelde vakantiegangers : terras bezoek - wijn proeven - garnalen eten - een zigeuner markt bezoeken - in het zwembad liggen of winkelen .

We hebben goede contacten bij organisaties van dolfijnentrips , grotten vaarten , zeil excursies en vis avonturen ( bodemvissen of big game ) en kunnen dus uw boeking verzorgen . Niet dat het u altijd iets in prijs zal schelen , maar wel kan het vaak zorgen voor een net iets betere plek of een net even langere tocht.

Heel leuk is het om langs te gaan bij het kantoor van BOM DIA in Lagos. daar zijn volop excursies te boeken , kanotochten , jeepsafaries .... zelfs ballonvaren hoort tot de mogelijkheden. Een aanrader dus !

Voor sportvissers kunnen we een " Licença " regelen om in het vlakbij gelegen stuwmeer te vissen. Barst van de karper ! Hengel en materiaal hebben wij wel voor U.

Golfliefhebbers kunnen in de Algarve terecht bij een van de vele golfbanen in de buurt . Boa Vista en Palmares zijn een paar goed bekend staande banen WE ZIJN NU BEZIG ONZE EIGEN MIDGETGOLF BAANTJES TE MAKEN IN DE VROEGERE PAARDEN-BAK. LEUK OM TE OEFENEN OF IN DE NAMIDDAG SAMEN EEN LEUKE TIJD TE HEBBEN ! DE VERWACHTING IS OM ALLES JULI 2017 AF TE HEBBEN. Wat foto s staan al in het fotoboek. .

Natuur liefhebbers ( en ook de anderen !! ) zullen genieten van een bezoek aan de fantastische westkust . De rots-formaties zijn adembenemend , de vaak woeste golven indrukwekkend en de natuur om nooit meer te vergeten !

Sinds eind 2011 zijn onze eigen paarden niet meer beschikbaar voor gasten . Wel zijn er veel maneges in de buurt. Les- of buitenritten , ook tochten met paard en wagen blijft dus mogelijk .