-> Voorpagina
-> De villa
-> Wie zijn wij
-> De omgeving
-> Prijzen +
     beschikbaarheid
-> Activiteiten
-> Extra service
-> Linkpagina
-> Fotoboek
-> Zoover beoordelingen
-> Contact

Als extra kunnen wij voor u regelen : extra slaap plaats - kinderbedje - kinder stoel - baby sit/oppas - internet gebruik - boodschappen - restaurant reserveringen - taxi . . . . sommige van deze zaken wel tegen een kleine vergoeding , maar we maken het echt niet te gek !!

Als een huurauto al niet bij uw vlucht/boeking in zit, hebben wij goed kontakt met een plaatselijke autoverhuurder , waar u betrouwbaar , goedkoop en bovendien via ons in het Nederlands terecht kunt. Info en prijzen stuur ik u graag op.

Mocht Uw zonvakantie ook bedoeld zijn om in de toekomst een huis te kopen in Portugal,brengen we u graag in kontakt met goede, Nederlands sprekende adviseurs of makelaars met huizen aanbod in de Algarve. Voor de juiste mensen , is Altamira nu ook te koop. Met oplevering dient altijd rekening gehouden te worden met al verhuurde periodes. Leuk om te horen als u belangstelling heeft. Het zou zo fijn zijn als dit paradijsje met evenveel enthousiasme zou worden voort gezet. Ik trek de kar alleen ,ga het mogelijk wat moeilijker krijgen door mīn leeftijd en wil misschien nog eens iets anders ondernemen ...... .