-> Voorpagina
-> De villa
-> Wie zijn wij
-> De omgeving
-> Prijzen +
     beschikbaarheid
-> Activiteiten
-> Extra service
-> Linkpagina
-> Fotoboek
-> Zoover beoordelingen
-> Contact

Altamira ligt wat afgelegen, maar toch heel centraal , vlakbij Lagos , winkels en stranden .  Openbaar vervoer komt 2 keer per dag in de buurt , maar om onafhankelijk te kunnen zijn,is toch echt een huurauto nodig. Op verzoek kunnen wij dat voor u verzorgen . Binnen een kwartier bent u met de auto in Lagos - een gezellig en niet al te druk stadje met leuke winkelstraatjes, de toegangspoort en inrit naar Altamira heerlijke terrasjes en
heel goede restaurantjes.    Lagos heeft een groot strand ( Meia praia ) en op korte afstand zijn ook de bekende Portugese rots stranden te vinden , zoals "Dona Ana " en "Porte da Mos ".  Op 10 minuten rijden vindt u de oprit van de nieuwe auto-snelweg richting Faro en Spanje.  Leuk idee om een " vakantie in de vakantie " te organiseren en een of twee daagjes naar Spanje te gaan. Van huis naar de Spaanse grens is iets meer dan een uur rijden.
Rond de villa is heel veel ruige en uitgestrekte natuur , met - afhankelijk van het seizoen - prachtige bloemen , snelstromende riviertjes en het hele jaar door een overweldigende rust.   Natuurlijk is dichtbij ook vertier te vinden zoals een van de vele waterparken zoals Slide & Splash ,de bekende 18 hole golfbanen " Penina " en " Quinta do Lago ", de dierentuin , winkelcentra en natuurlijk de boulevards langs de kust .